אין על מרק מינסטרונה מבוסס על ירקות טובים וטריים מהחנות שלנו, מרק חמים עם טעמים עמוקים, מנחם ומחמם לימי החורף הקרים!

ענת ביטון כתבה לנו מתכון שווה וטעים במיוחד, ואנחנו כבר מדמיינים על הטעמים החמימים והריחות הנפלאים בכל הבית. רוצים עוד מתכונים שווים מענת? עקבו אחריה באינסטגרם – anat_elisha_kitchen.

כמו תמיד – תוכלו ללחוץ על המצרכים כדי לקבל את ירקות המתכון ועוד עד הבית מפרשוק!

מרכיבים ומצרכים:

  • 4 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 קישואים בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 שיניי שום מגורדות
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים (כולל העלים)
  • 2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס שעועית לבנה מושרית ומבושלת (במקפיאים בסופר)
  • 1/2 כוס שעועית אדומה מושרית ומבושלת
  • כוס פסטה לא מבושלת (עדיפות לקטנה)
    תיבול:
  • 6-7 עלי בזיליקום קצוצים
  • חופן עלי אורגנו קצוצים
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • מלח, פלפל
  • 6 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  • בסיר עמוק מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצל ומטגנים עד השקפה.
  • מוסיפים את שיניי השום ומטגנים קלות, מוסיפים, סלרי, גזר, תפוחי אדמה וקישואים ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד כ 5 דקות.
  • מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומבשלים כ 10 דק׳.
  • מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים.
  • מוסיפים כליטר וחצי מים ( כיסוי מלא ועוד קצת) ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את השעועית ומבשלים עם מכסה סגור כ 40 דקות.
  • מוסיפים את הפסטה ומבשלים עוד כ 6 דקות (אמורה להיות במרקם אל דנטה) טועמים, מתקנים תיבול במקרה הצורך ו.. בתאבון!
  • הערות:
  • ניתן להשתמש רק בשעועית לבנה או אדומה.
  • מיתן להמיר את עשבי התיבול הטריים ליבשים, כפית שטוחה אורגנו, כפית שטוחה בזיליקום.
 35.00

משק טנא ירוק שמן זית מובחר, בעל טעמים עשירים וארומה משובחת

-
+
 5.90

כ-1 ק"ג תוצרת

-
+
 12.40

כ6 יחידות בקג

-
+
מבצע
 11.50

כ6 יחידות בקג

-
+
 8.80

שקית של כ-1 קג

-
+
 5.40

כ6 יחידות בקג

-
+
 7.80

אריזה 250-300 גרם

-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך
דילוג לתוכן