בימים החמים כל מה שאנחנו צריכים הוא סלט בריא, טעים ומרענן! הבעיה… שאנחנו לפעמים גם צריכים להזין את הגוף, ולתת לו את האנרגיה הדרושה לחיי היום-יום המפרכים. כשכל-כך חם, קשה לנו לפתח תיאבון, זה ברור. למזלנו – dar_healthway משתף בעוד מתכון בריא, טעים, יפה לשולחן ומרענן לכל יום בשנה!
רוצים לראות עוד מתכונים ממנו? בקרו באתר – www.darhealthway.com
מצרכים ומרכיבים
- 500 גרם פסטה פוזילי
- קופסאות טונה בשמן מסונן
- עגבניות שרי תמר גדולות או יותר (ללא הנוזלים)
- 1/2 בצל סגול גדול
- 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- חופן כוסברה / פטרוזיליה קצוץ
- חופן עלי בזיליקום קצוץ
- 4 כפות גרעיני תירס לייט
- 30 יחידות זיתים שחורים / ירוקים או מיקס
- 3 כפות גרגרי רימון – לא חובה
- 2 כפות שמן זית איכותי
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מכינים ומסננים את הפסטה לפי הוראות יצרן – מומלץ להכין את הפסטה אל דנטה (שהפסטה מעט קשה)
- במקביל קוצצים ומכינים בקערה גדולה את הירקות.
- מערבבים הכל ומתבלים
בתיאבון, ולבריאות!
באהבה,
פרשוק
₪ 35.00
יחידת מידה: יחידה
שמן זית מובחר, בעל טעמים עשירים וארומה משובחת
לא במלאימבצע
כ-1.3 ק"ג למארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+