מתכון טעים במיוחד שטעמיו מעמיקים תודות לחומרי הגלם האיכותיים והתבלינים הטעימים. קל לביצוע, טעים במיוחד – ומרשים למרכז כל שולחן ומרכז כל ארוחה. פשוט מזמינים מה שצריך עד הבית – ומתחילים לבשל…
תודה לענת ביטון על המתכון. עקבו אחריה באינסטגרם להשראה נוספת – anat_elisha_kitchen.
מרכיבים:
כמו תמיד – לחצו על המרכיב לרכישה ישר בחנות!
- 3 כרעיים חצויות (שוקיים וירכיים)
- כרובית גדולה חתוכה לפרחים
- 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
- כפית לימון כבוש
- מיץ מחצי לימון סחוט טרי
- מלח, פלפל, חצי כף כורכום, חצי כפית קינמון , כפית א. מרק עוף ( אני בישלתי בלי, לשיקולכם)
- 7-8 כפות שמן זית/קנולה
אופן ההכנה:
משרים את הכרובית במים מעט חומץ ומלח לחצי שעה, שוטפים ומסננים ( מטעמי כשרות, לא חובה)
בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את הבצלים. מטגנים קלות ומוסיפים את חלקי העוף. מזהיבים היטב משני הצדדים!!
מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את הכרובית. ומכסים במים רותחים ( עד גובה הכרובית ) מכסים ומבשלים על להבה בינונית כשעה. מסירים מכסה ומבשלים עד צמצום והסמכה של הרוטב.
בתאבון❤️