קינואה היא חומר גלם בריא ומעולה, שיכול להשתלב קר או חם בארוחות. כשמשלבים את הקינואה עם ירקות טריים בתוצרת איכותית, מקבלים מנות קרירות ומרעננות, מזינות, טעימות ומגוונות.
את המתכון הזה אנחנו שמחים להביא לכם גם הפעם מדר, שיצר עבורכם מתכון קליל, מהיר, בריא ופשוט כל מה שרוצים בכל מטבח. רוצים לראות עוד מתכונים ממנו, שישלבו בריאות וטעם בלחיצת כפתור? עברו לאתר -> www.darhealthway.com.
מצרכים ומרכיבים
- 4 כוסות קינואה מבושלות
- 5 מלפפונים בינוניים
- 1/2 צרור פטרוזיליה (או כוסברה)
- 4-5 גבעולי בצל ירוק
- חופן חמוציות לא מסוכרות / גרגרי רימון
- חופן שקדים פרוסים וקלופים(לא קלויים)
- 3 כפות שמן זית
- מיץ לימון מ-2 לימונים
- קורט מלח
אופן ההכנה
1. מבשלים את הקינואה עד לריכוך.
2. חותכים את המלפפון, הבצל הירוק והפטרוזיליה.
3. מוסיפים את התוספות, מערבבים היטב ומגישים.
בתיאבון!
פרשוק
₪ 35.00
יחידת מידה: יחידה
שמן זית מובחר, בעל טעמים עשירים וארומה משובחת
לא במלאימבצע
כ-8 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה 150-200 גרם
הוספה לסל
-
+