ירקות בתנור ידועים לרבים מאיתנו כאחד ה-דברים לכל ארוחה. קלים להכנה, טעימים במיוחד. אם יודעים ועוקבים אחרי מתכון – אפשר לעשות אותם אפילו יותר טובים, וקריספיים במיוחד! בטטה בתנור, מתקתקה וקריספית או תפוחי אדמה טעימים וקראנצ’יים – זה כל מה שצריך כתוספת צבעונית, ריחנית וטעימה למנה העיקרית. פשוט להזמין עד הבית מהאתר את תוצרת הארץ הטרייה, לעקוב אחרי המתכון ולצלחת!
תודות לענת ביטון המוכשרת יש לנו מתכון בשבילכם, שפשוט להכין אבל ההבדל עושה את שלו! רוצים עוד מתכונים שווים? עקבו אחריה באינסטגרם – anat_elisha_kitchen
מצרכים ומרכיבים
כמו תמיד – לחצו על המוצר כדי להזמין עד הבית!
- תפוחי אדמה בינוניים שטופים וחצויים לאורכם / בטטות בינוניות שטופות וחצויות לאורכן
- מלח גס
- שום גבישי (רק לתפוחי האדמה – לא חובה, מומלץ!!)
- שמן זית
- עלי טימין
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל 200 מעלות טורבו
- מרפדים תבנית בנייר אפיה
- חורצים את הצד הפנימי של תפוחי האדמה לאורך ולרוחב.
- מזליפים שמן זית על נייר האפייה, מפזרים מלח גס, שום גבישי.
- מסדרים את תפוחי האדמה או הבטטות כאשר הצד החרוץ מופנה כלפי מטה. מוסיפים עלי טימין ומזליפים עוד קצת שמן זית מעל תפוחי האדמה.
- מכניסים לתנור וצולים עד הזהבה עמוקה!
בתיאבון!
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+