מתכון - אזני המן במילוי אוראו-שוקולד / תמרים ושקדים | מאת ענת ביטון

אני פורים, אני פורים, שמח ומבדח… לפרשוק – אגיע כל השנה להתארח!
אין כמו פורים – ובפורים הזה אנחנו מגיעים להרים, במיוחד! סלי פירות וירקות עד הבית, משלוחי מנות מפנקים שמתאימים לכולם ועוד ועוד ועוד.

הפעם, ענת ביטון המוכשרת מפנקת אותנו במתכון לאוזני המן הום-מייד – וברור שעם חומרי הגלם האיכותיים ביותר הם יוצאים הכי טעימים שיש! רוצים עוד מתכונים שווים? עקבו אחריה באינסטגרם – anat_elisha_kitchen

מרכיבים:

כמו תמיד – לחצו על המצרכים כדי להזמין עד הבית!

  • 420 גרם קמח עוגיות/לבן ( 3 כוסות )
  • 200 גרם חמאה/מרגרינה/נטורינה
  • 120 גרם אבקת סוכר
  • 4 חלמונים
  • שקית סוכר וניל
  • מעט גרידת תפוז
  • 2-3 כפות מיץ תפוזים

    למילוי אוראו שוקולד:
  • 10 עוגיות אוריאו טחונות דק
  • 3 כפות שוקולד “שקוף שזה טבעי” קרם אגוזים ושוקלוד מריר.
  • 2 כפיות אבקת קקאו
  • מעט רום
  • מערבבים היטב ושמים למנוחה חצי שעה.

    מלית תמרים:
  • 200 גרם תמרים מגולענים ( אריזת ואקום )
  • 2 כפות שקדים טחונים/אגוזי מלך
  • 2 כפות מיץ תפוזים
  • כף שמן
  • מעט קינמון
  • מחממים את התמרים מעט במיקרוגל. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר ( וו גיטרה ) מניחים, חמאה, חלמונים, סוכר וניל ואבקת סוכר.
מערבלים כ 3 דקות. מוסיפים קמח ומיץ תפוזים ומערבלים רק עד הטמעה. יוצרים כדור מהבצק ועוטפים בניילון נצמד. מנוחה חצי שעה. מחממים תנור ל 170 מעלות.
מחלקים את הבצק לשניים. מרדדים לעלה בעובי 4 מ׳מ. קורצים עיגולים. מורחים מעט חלבון מסביב לעיגול (בכדי שלא יפתח באפיה) מניחים מילוי שאוהבים וסוגרים לצורת אוזן המן. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים עד הזהבה קלה. מוסיפים אבקת סוכר ובתאבון!

 

 42.90

טבעווני - פרווה ללא חלב

-
+
 45.90

מארז של כ-800 גרם

-
+
 12.90

כ4 יחידות בקג

-
+
 8.90

כ7 יחידות בקג  

-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך