טוסט עם סלט אבוקדו וביצה קשה
מוצרים:
לחם
ביצה
שמן זית
פלפל שחור
אופן ההכנה:
- בוחרים בלחם אהוב, פורסים לפרוסות, וקולים אותן על מחבת מחומם עם מעט שמן זית.
- במקביל, מכינים גם ביצה קשה.
- מקלפים ומרסקים אבוקדו בשל וירוק. אפשרי להיעזר בכלי ייעודי או במזלג!
- מקלפים גם את הביצה הקשה – וחותכים אותה לקוביות.
- מערבבים ביחד, לסלט מנצח: אבוקדו, ביצה קשה ובצל ירוק חתוך.
- לא שוכחים את התיבול, כמובן: מלח, פלפל שחור ושמן זית.
- מורחים את הלחם וסוחטים גם לימון מעל- ונהנים מטוסט עם סלט אבוקדו מושלם!
מינימום הכנה ומקסימום טעם! טוסט עם סלט אבוקדו מבית פרשוק בסרטון הכנה קצר:
מבצע
כ-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+