ל”ג בעומר, היום השלושים ושלושה לספירת העומר ממש מעבר לפינה! ממש כמו בכל שנה, אנחנו מצפים להילולות, לזמן איכות עם הילדים, עם חברים, ועם המשפחה הקרובה- ולא נשכח כמובן את המדורות. ואם כבר הזכרנו מדורות, חשוב לנו לציין את אחת הדרכים הפשוטות והאהובות לשדרג כל אחת מהן- תפוח אדמה במדורה!

בהשראת החג המתקרב והירק שכל אחד אוהב, אנחנו מתרגשים להציג לכם את תפוחי האדמה של פרשוק! יש לנו גם רעיונות יצירתיים במיוחד, להכנת מאכלים טעימים לכל אירוע וחג. כי מתפוח אדמה אנחנו נהנים כל השנה- ולא רק בל”ג בעומר…

אין צורך במתכון – תפוח אדמה במדורה

לתפוח אדמה במדורה יש צורך בנייר כסף, תפוחי אדמה איכותיים כמובן- ובעצם זהו! תמיד ניתן לשדרג עם מעט חמאה או מרגרינה, שמנת, עשבי תיבול וכל מה שאוהבים- אבל אפילו ממש כמו שהוא, או עם מעט מלח פלפל בלבד, תפוח האדמה שתכינו יצא טעים!

אנו ממליצים על תפוח אדמה לבן, המתאים לאפייה: עטפו את תפוח האדמה בנייר כסף והניחו אותו על הגחלים של המדורה למשך כ-40 דקות. עם הוצאתו מהמדורה (זהירות, זה חם!), מומלץ לדקור קלות עם קיסם או מזלג במטרה לוודא שהוא רך ומוכן- ובתאבון!

היי, אפשר גם בטטה! טיפ למתקדמים

בטטות הן דוגמא מצוינת, אך בנוסף אליהן, ממש כל הירקות אותם אתם אופים בתנור- אפשר לעטוף בנייר כסף ופשוט “לזרוק” פנימה! חשוב רק לזכור שזה מצריך מעט התעסקות- מכיוון שלכל אחד מהירקות השונים זמן הכנה שונה.

תפוחי אדמה ל"ג בעומר

חביב הקהל: צ’יפס

מי לא אוהב צ’יפס? עם תפוח אדמה מטוגן אי אפשר לטעות! סודות ומתכונים לצ’יפס מנצח ניתן למצוא בשפע- ובהחלט מאתגר לקבוע באופן חד משמעי מהו הצ’יפס הטעים ביותר. לעומת זאת, ניתן לקבוע בוודאות, שהקפדה על שימוש בתפוח אדמה איכותי ביותר תשדרג את הצ’יפס שלכם!

תפוח אדמה אדום הוא הבחירה שלנו לצ’יפס, כמו לכל צורך בטיגון. לתפוח אדמה אדום פחות עמילן ויותר סוכר מבתפוח אדמה לבן. כמו כן, הוא לא יתפרק במהלך הטיגון ויעניק לצ’יפס את המרקם הרצוי!

גם כאן ניתן להוסיף בטטה: צ’יפס משולב- גם בטטה וגם תפוחי אדמה הופך את המנה הפשוטה ליצירתית במיוחד! מומלץ לטגן את הבטטה ואת תפוח האדמה בנפרד בעקבות זמני הטיגון השונים- ולערבב ביניהם עם ההגשה.

אדום או לבן, לא רק ליין – תפוחי אדמה בפרשוק

לביבות תפוחי אדמה, הום פרייז, פירה, תפוחי אדמה אפויים בתנור, סלט תפוחי אדמה- ואנחנו יכולים לחשוב על רשימה של מאכלים ארוכה ומאוד טעימה, שכל אחד יכול להכין ללא מאמץ! זכרו שהבחירה בתפוח אדמה טרי, איכותי ונכון, תשדרג בקלות כל מתכון- בל”ג בעומר ובכלל! תפוח אדמה לבן מתאים יותר כתפוח אדמה במדורה, לבישול, אפייה בתנור והכנת פירה. תפוח אדמה אדום מושלם לטיגון, אך אנחנו בטוחים שתהנו ממנו גם באפייה בתנור!

בין אם תאכלו השנה תפוח אדמה במדורה ובין אם לא, אנחנו מאחלים לכם ל”ג בעומר בטוח ושמח! אוהבים אתכם, צוות פרשוק.

 55.00 יחידת מידה: ארגז

8-10 ק"ג. קרטון חקלאי

הוספה לסל
-
+
 35.90 יחידת מידה: קילוגרם

שקית כ- 3 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 37.90 יחידת מידה: קילוגרם

שקית כ- 3 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 35.90 יחידת מידה: קילוגרם

שקית כ- 3 ק"ג

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך