מתכון לצ’יפס סלק פרשוק סטייל

מתכון לצ'יפס סלק פרשוק סטייל

המרכיבים:

סלק

מלח

אורגנו

שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מקלפים וחותכים סלק לרצועות דקות-דקות, מומלץ לעשות זאת באמצעות קולפן.
  2. מעל הסלק, מפזרים מלח ואורגנו.
  3. מסדרים את פרוסות הסלק בתבנית אפייה. 
  4. מזלפים מעט שמן זית מעל.
  5. אופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה (אפשר גם לטגן!) – ויש לנו את הצ’יפס המושלם!

טעים, פריך ובריא – ככה מכינים צ’יפס סלק מנצח:

 7.20 יחידת מידה: קילוגרם

כ-5 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 7.20 יחידת מידה: קילוגרם

כ-5 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 6.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-4 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 14.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-4 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך