נשנוש בריא ומתוק: שיבולת שועל ופירות
המרכיבים:
פירות יער
שיבולת שועל
אבקת קקאו
חמאת בוטנים
שמנת חמוצה / שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
- מערבבים שיבולת שועל עם אבקת קקאו וחמאת בוטנים. מניחים את התערובת בקערה קטנה.
- חותכים את הפירות: אפרסק, פטל, אוכמניות ופירות יער – ממש כמו בסרטון.
- מעל שיבולת השועל נמרח שכבה של שמנת.
- לקינוח חמוץ-מתוק נשתמש בשמנת חמוצה, לקינוח מתוק במיוחד נשתמש בשמנת מתוקה!
- מעל השמנת נסדר בעדינות את הפירות 🙂
סרטון ההכנה שלנו, במיוחד בשבילכם! כל-כך פשוט וכל-כך טעים, הקינוח גם נראה מדהים:
מבצע
כ- 125 גרם למארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
מארז 100 גרם
לא במלאימבצע
מארז כ-1 ק"ג
לא במלאי