תפוח עץ אפוי עם קקאו וקינמון

תפוח עץ אפוי עם קקאו וקינמון

המרכיבים:

תפוח עץ ירוק

אבקת קקאו

קינמון

אופן ההכנה:

  1. חותכים תפוח עץ ירוק, ללא הגלעין, ממש כמו בסרטון!
  2. מערבבים ביחד קינמון ואבקת קקאו.
  3. מסדרים את פרוסות התפוח בתבנית אפיה, את התערובת שיצרנו נפזר מעל. 
  4. אופים בחום בינוני-גבוה למשך כעשר דקות עד רבע שעה, ומגישים תפוחים אפויים בטעם נפלא!

טעים וקל! וגם סרטון ההכנה שלנו ממש כאן:

 23.90 יחידת מידה: מארז

כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 16.90 יחידת מידה: מארז

כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 17.90 יחידת מידה: מארז

כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 16.90 יחידת מידה: מארז

כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך