טוסט אבוקדו, לא מה שחבתם! – המתכונים המובילים
אבוקדו טוסט מבית פרשוק
המרכיבים:
לחם שחור פרוס
גבית קוטג’
ביצה
אופן ההכנה:
- קולים שתי פרוסות של לחם שחור.
- מכינים מראש: ביצה קשה או חביתה קטנה.
- מקלפים וחותכים אבוקדו בשל של פרשוק לפרוסות קטנות, ממש כמו בסרטון.
- מורחים את פרוסות הלחם בגבינת קוטג’.
- על הפרוסה הראשונה: נניח את פרוסות האבוקדו, מסודרות בצורה מרשימה במיוחד!
- על הפרוסה השניה: נניח את החביתה או הביצה הקשה – ולא נשכח להשקיע בהגשה…
טוסט נהדר בסרטון הכנה קצרצר:
טוסט אבוקדו עם סלט ביצים
המרכיבים:
לחם
שמן זית
ביצה
אופן ההכנה:
- קולים שתי פרוסות לחם שאוהבים על מחבת עם מעט שמן זית. במקביל, מכינים ביצה קשה.
- מרסקים חצי אבוקדו נהדר של פרשוק. את הביצה הקשה מקלפים וחותכים לקוביות קטנטנות.
- מערבבים היטב את האבוקדו עם הביצה. לאחר מכן, מתבלים בשמן זית, עם מעט מלח ופלפל.
- קוצצים בצל ירוק- ומוסיפים ממש כמו שהוא.
- מורחים את הפרוסות, סוחטים בעדינות לימון טרי מעל – והטוסט המושלם מוכן!
כך תעשו את זה נכון- וללא מאמץ:
מבצע
כ-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+