ברוסקטה קפרזה איטלקית – עם עגבניות, גבינה ובזיליקום
המרכיבים:
גבינת מוצרלה
שמן זית
אופן ההכנה:
- נקצוץ שן שום ונניח אותה במחבת.
- נפרוס לחם מלא ונוסיף גם אותו אל המחבת, עם מעט שמן זית.
- נחמם מעט – עד שהלחם יהפוך לברוסקטה קלויה ופריכה.
- נחתוך לקוביות קטנות את גבינת המוצרלה ועגבניות השרי.
- נשטוף ונפריד בין עלי הבזיליקום הטריים, נקצוץ אותם לאחר מכן.
- נערבב היטב את עלי הבזיליקום עם העגבניות והגבינה.
- נמרח את התערובת על הברוסקטה – ויש לנו מנה איטלקית נפלאה!
ממש כמו באיטליה, סרטון ההכנה של פרשוק:
מבצע
כ-1.2 ק"ג מארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-1.3 ק"ג למארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה כ-250 גרם
הוספה לסל
-
+