ברוסקטה קפרזה איטלקית – עם עגבניות, גבינה ובזיליקום

ברוסקטה קפרזה איטלקית - עם עגבניות גבינה ובזיליקום

המרכיבים:

עגבניות שרי אדומות

עלי בזיליקום

שום

גבינת מוצרלה

שמן זית

אופן ההכנה:

  1. נקצוץ שן שום ונניח אותה במחבת.
  2. נפרוס לחם מלא ונוסיף גם אותו אל המחבת, עם מעט שמן זית. 
  3. נחמם מעט – עד שהלחם יהפוך לברוסקטה קלויה ופריכה. 
  4. נחתוך לקוביות קטנות את גבינת המוצרלה ועגבניות השרי. 
  5. נשטוף ונפריד בין עלי הבזיליקום הטריים, נקצוץ אותם לאחר מכן.
  6. נערבב היטב את עלי הבזיליקום עם העגבניות והגבינה.
  7. נמרח את התערובת על הברוסקטה – ויש לנו מנה איטלקית נפלאה! 
ממש כמו באיטליה, סרטון ההכנה של פרשוק:
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 31.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 21.90. יחידת מידה: מארז

כ-1.2 ק"ג מארז

הוספה לסל
-
+
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 22.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 19.90. יחידת מידה: קילוגרם

כ-1.3 ק"ג למארז

הוספה לסל
-
+
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 9.10.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 7.50. יחידת מידה: מארז

אריזה כ-250 גרם

הוספה לסל
-
+
 7.80 יחידת מידה: מארז

אריזה 150-200 גרם

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך