גבינת קממבר אפויה עם אגסים, דבש ופקאנים!

גבינת קממבר אפויה עם אגסים דבש ופקאנים

המרכיבים:

אגסים

פקאנים

דבש

גבינת קממבר

אופן ההכנה:

  1. חותכים את האגסים לכל צורה שאוהבים – פרוסות או רבעים.
  2. מסדרים את האגסים בתבנית אפייה.
  3. פורסים את גבינת הקממבר ומניחים אותה מעל האגסים.
  4. מעל האגסים והגבינה: מפזרים פקאנים ומוסיפים מעט דבש.
  5. אופים בתנור, בטמפרטורה של °150, למשך 25-20 דקות. נהנים מהמתכון ובתאבון!

מעדן מלכים שכל אחד יכול להכין! סרטון ההכנה שלנו, ממש כאן:

 145.00 יחידת מידה: ארגז

8-10 ק"ג. קרטון חקלאי

הוספה לסל
-
+
 19.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-5 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
המלאי אזל
 19.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-8 יחידות ב-1.3 ק"ג מארז

לא במלאי
 19.90 יחידת מידה: מארז

מארז כ-1.5 ק"ג | כ-8 יחידות

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך