הדרך הנכונה לקלף ערמונים

הדרך הנכונה לקלף ערמונים

מה צריך?

ערמונים

איך מקלפים?

  1. שוטפים את הערמונים, וחותכים חתכים ארוכים אך לא עמוקים בצידם המעוגל.
  2. אפשרי להחזיק את הערמונים בידיים או להיעזר בקרש חיתוך, איך שנוח לכם!
  3. משרים את הערמונים במים קרים – ומשאירים במקרר לשעתיים עד שלוש שעות.
  4. מסננים את הערמונים ומניחים אותם בתבנית אפייה.
  5. מחממים את התנור מראש לטמפרטורה של °250 ואופים את הערמונים למשך 20 דקות.
  6. מכסים את הערמונים במגבת ומניחים להם להתקרר מעט, במשך כרבע שעה.
  7. ועכשיו, תראו כמה קל לקלף אותם! תהנו!

קל ופשוט לקלף ערמונים, עם סרטון ההכנה שלנו:

המלאי אזל
 9.90 יחידת מידה: מארז

מארז של כ-100 גרם

לא במלאי
מבצע
המלאי אזל
המחיר המקורי היה: ₪ 52.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 49.90. יחידת מידה: מארז

כ-1 ק"ג מארז

לא במלאי
 12.00 יחידת מידה: יחידה

ליחידה

הוספה לסל
-
+
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 8.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 7.90. יחידת מידה: יחידה

כ-1 ק"ג ליחידה

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך