הדרך הנכונה לקלף ערמונים
מה צריך?
איך מקלפים?
- שוטפים את הערמונים, וחותכים חתכים ארוכים אך לא עמוקים בצידם המעוגל.
- אפשרי להחזיק את הערמונים בידיים או להיעזר בקרש חיתוך, איך שנוח לכם!
- משרים את הערמונים במים קרים – ומשאירים במקרר לשעתיים עד שלוש שעות.
- מסננים את הערמונים ומניחים אותם בתבנית אפייה.
- מחממים את התנור מראש לטמפרטורה של °250 ואופים את הערמונים למשך 20 דקות.
- מכסים את הערמונים במגבת ומניחים להם להתקרר מעט, במשך כרבע שעה.
- ועכשיו, תראו כמה קל לקלף אותם! תהנו!
קל ופשוט לקלף ערמונים, עם סרטון ההכנה שלנו:
מבצע
כ-1 ק"ג מארז
לא במלאימבצע
כ-1 ק"ג ליחידה
הוספה לסל
-
+