הסלט הכי ישראלי – עם המתכון של פרשוק
המרכיבים:
שמן זית
אופן ההכנה:
- שוטפים ומקלפים מלפפון ירוק, ולאחר מכן חותכים אותו לקוביות קטנות.
- קוצצים פטרוזיליה וחותכים בצל סגול, לחתיכות קטנות.
- ולא נשכח עגבניה! נחתוך גם אותה, אפשרי לקוביות בגודל בינוני.
- מתבלים במיץ לימון סחוט, מלח ושמן זית – ונהנים מסלט טרי בעבודה או בבית!
הסלט הכי ישראלי שיש, גם בסרטון שהפקנו עבורכם באהבה:
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה 150-200 גרם
הוספה לסל
-
+