זוקיני עם קינואה וירקות בהגשה משגעת
המרכיבים:
שמן זית
פפריקה
אורגנו
זיתים שחורים
גבינה / גבינה טבעונית
אופן ההכנה:
- מקלפים וחותכים בצלי שאלוט, גזר ופלפל אדום, ממש כמו בסרטון ההכנה!
- מבשלים את הירקות החתוכים במחבת עם מעט שמן זית, על אש בינונית-גבוהה.
- חותכים עגבניה לקוביות קטנות – נוסיף את העגבניה למחבת ונבשל מספר דקות נוספות.
- מוסיפים קינואה: על כל כמות של קינואה שנבחר, נוסיף כמות כפולה של מים.
- חותכים את הזוקיני לשניים, בעזרת כף או כלי מיוחד.
- נוציא את חלקו הפנימי של הזוקיני, אותו נוסיף לאחר מכן למחבת.
- מתחילים בתיבול: מלח, פפריקה ואורגנו, פשוט אך טעים! מערבבים היטב תוך כדי בישול.
- ממלאים את הזוקיני ומוסיפים מעל זיתים שחורים וגבינה או גבינה טבעונית מגורדת.
- אופים בטמפרטורה של °200 עד שהזוקיני והמילוי מקבלים את הגוון המושלם – והכל מוכן!
ממש מעדן, וגם סרטון ההכנה שלנו ממתין לכם כאן:
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-5 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+