חיתוך והגשה של תפוח אדמה – פרשוק סטייל
המרכיבים:
שמן זית
טימין
צ’ילי אדום יבש
אורגנו
קמח
אופן ההכנה:
- עם סכין חיתוך חדה וצ’ופסטיקס שיסייעו לנו לשמור על פרופורציה ומידה, נחתוך תפוחי האדמה, ממש כמו בסרטון!
- נבשל את תפוחי האדמה במים, למשך 15-10 דקות.
- נכין תערובת תיבול מנצחת: שמן זית, טימין, פלפל צ’ילי אדום יבש, אורגנו ומלח – ונערבב היטב!
- נמרח את התערובת מעל תפוחי האדמה המבושלים, ונוסיף מעט קמח לאפייה.
- אופים בתנור בטמרפטורה של 180° מעלות, למשך 20 דקות, מגישים ונהנים!
כולנו אוהבים תפוח אדמה, ואתם מוזמנים להנות מסרטון ההכנה: