חיתוך והגשה של תפוח אדמה – פרשוק סטייל

חיתוך והגשה של תפוח אדמה - פרשוק סטייל

המרכיבים:

תפוח אדמה

שמן זית

טימין

צ’ילי אדום יבש

אורגנו

קמח

אופן ההכנה:

  1. עם סכין חיתוך חדה וצ’ופסטיקס שיסייעו לנו לשמור על פרופורציה ומידה, נחתוך תפוחי האדמה, ממש כמו בסרטון! 
  2. נבשל את תפוחי האדמה במים, למשך 15-10 דקות.
  3. נכין תערובת תיבול מנצחת: שמן זית, טימין, פלפל צ’ילי אדום יבש, אורגנו ומלח – ונערבב היטב!
  4. נמרח את התערובת מעל תפוחי האדמה המבושלים, ונוסיף מעט קמח לאפייה. 
  5. אופים בתנור בטמרפטורה של 180° מעלות, למשך 20 דקות, מגישים ונהנים! 

כולנו אוהבים תפוח אדמה, ואתם מוזמנים להנות מסרטון ההכנה: 

 65.00 יחידת מידה: ארגז

8-10 ק"ג. קרטון חקלאי

הוספה לסל
-
+
 65.00 יחידת מידה: ארגז

8-10 ק"ג. קרטון חקלאי

הוספה לסל
-
+
 8.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-5 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 8.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-5 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך