לחם שום טעים במיוחד בסגנון פרשוק
המרכיבים:
שמן זית
חמאה
מלח
לחם שחור
גבינה צהובה
אופן ההכנה:
- מנקים ומקלפים 3 פקעות של שום.
- מטגנים את שיני השום בשמן זית ומכינים מהן מחית.
- מוסיפים חמאה למחית, ואפשרי גם כל תיבול אהוב נוסף.
- פורסים את הלחם ומורחים עליו באופן אחיד את מחית השום שלנו 🙂
- מגרדים שכבה אחידה של גבינה צהובה מעל.
- אופים בתנור למשך 15-10 דקות, בטמפרטורה של °220, ולחם השום מוכן!
אין כמו לחם שום! סרטון ההכנה שלנו, במיוחד עבורכם:
מבצע
כ-170 גרם מארז
לא במלאימבצע
אריזה 1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה כ-250 גרם
הוספה לסל
-
+