מגש פסטה עשיר בטעמים עם עגבניות שרי בשני צבעים
המרכיבים:
צ’ילי גרוס
פלפל שחור
שמן זית
גבינת שמנת
פסטה
אופן ההכנה:
- נחתוך עגבניות שרי אדומות וצהובות, נסדר אותן על מגש מתאים לאפייה ונוסיף שיני שום!
- נתבל את הירקות עם שמן זית ונוסיף למגש את גבינת השמנת.
- נוסיף לתיבול: טימין, פלפל שחור וצ’ילי גרוס.
- את המגש כולו נאפה בתנור: רבע שעה בלבד, בטמפרטורה של 180° מעלות.
- נכין את הפסטה על-פי ההוראות שעל גבי האריזה. אנו ממליצים על פסטה ארוכה ושטוחה, פטוצ’יני!
- כשהפסטה מוכנה, נוסיף אותה אל המגש ונערבב היטב עם הרוטב.
- נוסיף מעט עלי בזיליקום מעל, לטעם ומראה פשוט מושלם!
סרטון ההכנה כבר כאן! מגש פסטה צבעוני בטעם נפלא:
מבצע
כ-1.3 ק"ג למארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-1.3 ק"ג למארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-1.3 ק"ג למארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה כ-250 גרם
הוספה לסל
-
+