מרק עגבניות עם פלפלים אדומים ושמנת
המרכיבים:
טימין
פלפל שחור
אורגנו
שמנת
אופן ההכנה:
- מבצעים חתכים ממש כמו בסרטון ומניחים בתבנית אפייה: עגבניות, פלפלים אדומים ושיני שום.
- אופים את הירקות בתנור, בטמפרטורה של °180 מעלות, למשך כ- 20 דקות.
- מקלפים ומנקים את הירקות האפויים ומכניסים אותם אל הבלנדר. גם כאן – מומלץ לעקוב אחר הסרטון!
- מתבלים במעט מלח, פלפל שחור, טימין ואורגנו. לא לשכוח להוסיף גם את השמנת, כמובן.
- מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד, מוזגים לקערה, מקשטים בעלי בזיליקום טריים, ומגישים. בתאבון!
מרק עגבניות שאי אפשר לעמוד בפניו, בהכנה מהירה ופשוטה:
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה כ-250 גרם
הוספה לסל
-
+