מרק שמנת סתווי וכתום – עם דלורית וגזרים
המרכיבים:
שמן זית
פלפל שחור
טימין
חומץ רימונים
פתיתי פלפל צ’ילי
אופן ההכנה:
- שוטפים, מקלפים, חותכים ומניחים בתבנית אפייה: חצי קילו דלורית, שני גזרים, שני שיני שום ובצל לבן.
- מתבלים את הירקות בשמן זית, מלח, פלפל שחור וטימין.
- אופים את הירקות בתנור, בטמפרטורה של °200 למשך כחצי שעה.
- מניחים את כל הירקות בקערה גדולה ומועכים אותם – עד לקבלת מרקם של מרק מושלם.
- מוסיפים מעט חומץ רימונים ופתיתי פלפל צ’ילי, מגישים ונהנים. בתיאבון!
המרק שיעשה לכם את הסתיו כבר כאן, מוזמנים לצפות בסרטון ההכנה שלנו:
מבצע
כ-1 ק"ג ליחידה
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה כ-250 גרם
הוספה לסל
-
+