חג שמח מפרשוק!
קבלו מאיתנו מתכון לחג שמח, טעים ומפנק עם ירקות תוצרת הארץ וחומרי הגלם האיכותיים ביותר – עם המתכון השווה ביותר ללביבות הירק האהובות לחג. מחכים כבר לזלול..? קליק באתר שלנו והמצרכים אצלכם – רק נשאר להתחיל בהכנות!
למקרה שתהיתם, המצרכים המיוחדים מטה זמינים לכם באהבה ממשק פרי דוד, המגדל כאן בארץ בטטות טעימות במיוחד בצבעים שווים. קראו עליו עוד כאן.
מצרכים - לחצו על הירקות כדי להזמין עד הבית!
- 3 תפוחי אדמה בינוניים
- 1 בטטה כתומה
- 1 בטטה סגולה
- בצל בינוני
- רבע צרור פטרוזיליה קצוצה (אפשר להוסיף כל ירק שאתם אוהבים, הולך מעולה גם עם שמיר)
- 3 ביצים L
- 3 כפות גדושות קמח
- מלח ופלפל
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מקלפים את הירקות ומגרדים גס! מעבירים למסננת צפופה לחצי שעה לפחות שיגירו נוזלים. הירקות משנים צבע, לא להיבהל , זה בסדר!!
מעבירים לקערה את הירקות, מוסיפים ביצים, קמח ותבלינים. מערבבים היטב. בעזרת כף יוצרים לביבות (אם יש נוזלים סוחטים) ומטגנים.
זוללים ו..בתיאבון!
חג שמח,
באהבה,
פרשוק.
תודה לענת המהממת
anat_elisha_kitchen
כ-3 יחידות ב-1 ק"ג
לא במלאיכ-6 יחידות ב-1 ק"ג
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
אריזה 150-200 גרם