מתכון לסלט אבוקדו
המרכיבים:
שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
- מקלפים, חותכים ומרסקים בעדינות אבוקדו רך ובשל.
- חותכים לקוביות קטנות בצל אדום ועגבניות, מוסיפים לאבוקדו ומערבבים.
- סוחטים לימון טרי. את מיץ הלימון מוסיפים לסלט ומערבבים שוב.
- מוסיפים מעט שמן זית ומלח, מערבבים בפעם האחרונה- ונהנים מסלט אבוקדו טרי ובריא!
סרטון ההדרכה, מפרשוק באהבה:
מבצע
כ-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+