מתכון לסלט אבוקדו

מתכון לסלט אבוקדו

המרכיבים:

אבוקדו

בצל אדום

עגבניה

לימון

שמן זית

מלח

אופן ההכנה:

  1. מקלפים, חותכים ומרסקים בעדינות אבוקדו רך ובשל.
  2. חותכים לקוביות קטנות בצל אדום ועגבניות, מוסיפים לאבוקדו ומערבבים.
  3. סוחטים לימון טרי. את מיץ הלימון מוסיפים לסלט ומערבבים שוב.
  4. מוסיפים מעט שמן זית ומלח, מערבבים בפעם האחרונה- ונהנים מסלט אבוקדו טרי ובריא!

סרטון ההדרכה, מפרשוק באהבה:

מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 49.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 18.90. יחידת מידה: קילוגרם

כ-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 13.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-8 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 24.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-6 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 12.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 9.90. יחידת מידה: קילוגרם

כ-6 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך