מתכון לפיצה פרשוק סטייל
המרכיבים:
זיתים שחורים
לחם לבש (או כל לחם לבן דק – לבצק הפיצה)
רוטב עגבניות
גבינה מגורדת
אופן ההכנה:
- נקלף ונחתוך גזרים. נחתוך בנוסף גם זיתים שחורים ועגבניות שרי.
- נניח את הלחם בתבנית אפייה, נמרח אותו ברוטב עגבניות ונפזר גבינה מגורדת מעל.
- ניצור ציור יפיפה מהירקות שחתכנו (ממש כמו בסרטון!) ונוסיף גם גרגירי תירס.
- נאפה בתנור בטמפרטורה של 180° מעלות למשך 7-10 דקות.
- נוציא את הפיצה מהתנור ונקשט עם עלי בזיליקום טריים!
הפיצה שילדים (ומבוגרים!) הכי אוהבים, הדרכה מהירה בסרטון של פרשוק:
מבצע
כ-1.3 ק"ג למארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-1.4 ק"ג תוצרת
הוספה לסל
-
+