מתכון לצ’יפס סלק פרשוק סטייל
המרכיבים:
מלח
אורגנו
שמן זית
אופן ההכנה:
- מקלפים וחותכים סלק לרצועות דקות-דקות, מומלץ לעשות זאת באמצעות קולפן.
- מעל הסלק, מפזרים מלח ואורגנו.
- מסדרים את פרוסות הסלק בתבנית אפייה.
- מזלפים מעט שמן זית מעל.
- אופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה (אפשר גם לטגן!) – ויש לנו את הצ’יפס המושלם!
טעים, פריך ובריא – ככה מכינים צ’יפס סלק מנצח:
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+