סלט פסטה מחיטה מלאה עם ברוקולי
המרכיבים:
זיתים
פסטה מחיטה מלאה
מיץ לימון
שמן זית
חומץ בלסמי
גבינת פטה
אופן ההכנה:
- מכינים פסטה מחיטה מלאה, על-פי ההוראות שעל גבי האריזה.
- חותכים את הירקות: חצי חסה אייסברג עגולה, מלפפון, עגבניות שרי וצנוניות.
- מוסיפים מעט זיתים ללא חרצנים וגבינת פטה.
- ברגע שהפסטה מוכנה – נוסיף גם אותה!
- מרתיחים את הברוקולי למשך דקה או שתיים בלבד.
- מעבירים את הברוקולי למים קרים, כדי להבטיח שישמור על צבעו הירוק.
- מוסיפים את הברוקולי לסלט ומתחילים לתבל: מיץ לימון, שמן זית, חומץ בלסמי וקצת מלח.
- מקשטים עם גרגרי רימון אדומים ומתקתקים.
מוזמנים להנות מסלט טעים שכולו ארוחה בריאה ומזינה- ויש לנו גם סרטון הכנה:
מבצע
כ-300 גרם מארז
הוספה לסל
-
+