סלט פרשוק – בצלצלי שאלוט מקורמלים ומלא ירוקים

סלט פרשוק - בצלצלי שאלוט מקורמלים ומלא ירוקים

המרכיבים:

בצלצלי שאלוט

גזרים

לימון

עלים ירוקים

סוכר

שעועית

תערובות גרעינים קלויים לסלט

אופן ההכנה:

  1. מקלפים וחותכים בצלצלי שאלוט לרצועות בעובי בינוני.
  2. חותכים גזרים טריים ובריאים לפרוסות עגולות קטנות. 
  3. מקרמלים את הבצלצלים ואת הגזרים במחבת עם מעט סוכר. 
  4. מניחים בקערה תערובת עלים ירוקים לסלט וסוחטים מעליה מעט לימון טרי. 
  5. מוסיפים מעט מלח ומערבבים היטב. 
  6. מסדרים יפה בקערה: תערובת עלים מתובלים, שעועית מבושלת, בצלצלי שאלוט, גזרים ותערובת גרעינים קלויים לסלט. בתאבון!

סלט עשיר ובריא במינימום מאמץ, זה הזמן לעקוב אחר הסרטון שלנו:

המלאי אזל
 11.90 יחידת מידה: מארז

חמציץ, חרדל ומיזונה - ממשק ירוקל'ה - עשוי להשתנות לפי העונה

לא במלאי
 13.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-8 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 9.50 יחידת מידה: מארז

כ-10 יחידות בשקית של 1.2 ק"ג

הוספה לסל
-
+
המלאי אזל
 10.90 יחידת מידה: מארז

כ-250 גרם מארז

לא במלאי
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך