סנדוויץ’ בריא לבית הספר – חוזרים לבית ספר עם פרשוק
המרכיבים:
גבינת קוטג’
לחם
אופן ההכנה:
- מורחים שתי פרוסות לחם עם גבינת קוטג’ עשירה בחלבון.
- מקלפים וחותכים מלפפון לפרוסות עגולות.
- מקלפים וחותכים אבוקדו לרצועות בעובי בינוני.
- שוטפים ופורסים עגבניה לפרוסות עגולות.
- את המלפפון, העגבניה והאבוקדו שחתכנו, נסדר יפה על-גבי אחת הפרוסות.
- נצמיד את הפרוסה הנוספת- ונארוז יפה את הסנדוויץ’ לבית הספר.
- ניתן לחמם מעט את הסנדוויץ’ או לאכול אותו ממש כמו שהוא, תהנו!
במיוחד עבורכם ובאהבה, סרטון ההכנה:
מבצע
2 יחידות מוכנות לאכילה
לא במלאימבצע
כ-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+