פלפלים עשירים בחלבונים עם פטה וקוטג’
המרכיבים:
פלפל שחור
גבינת קוטג’
גבינת פטה
אופצינלי: חלב שקדים
אופן ההכנה:
- מכינים את המילוי עם הבלנדר: שן שום אחת, מעט מלח ופלפל שחור, 300 גרם גבינת קוטג’ ו- 25 גרם פינת פטה.
- מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. למרקם סמיך יותר ניתן להוסיף חלב שקדים.
- שוטפים ומנקים את הפלפלים, ולאחר מכן מתחילים במילוי – מומלץ לעקוב אחר הסרטון.
- אופים את הפלפלים בתנור, בחום של 180° למשך 40-45 דקות. מוציאים ומגישים!
קל ופשוט, מוזמנים לעקוב אחר הסרטון שהפקנו במיוחד עבורכם:
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה 1 ק"ג
הוספה לסל
-
+