פסטה שעועית שחורה עם עגבניות וזיתים
המרכיבים:
אורגנו
זיתים שחורים
שמן זית
פסטה שעועית שחורה
אופן ההכנה:
- נחתוך מעט שום ופלפל חריף, ונטגן אותם במחבת עם מעט שמן זית.
- נחתוך עגבניה ונוסיף אותה למחבת – ברגע שהשום מתחיל להזהיב.
- נמשיך בבישול, עד לרגע בו כל הנוזלים של העגבניה נספגים.
- נתבל את הרוטב עם מעט מלח ואורגנו, ונוסיף גם זיתים שחורים.
- נכין את הפסטה, על-פי ההוראות שעל גבי האריזה.
- כשהפסטה מוכנה, נוסיף אותה אל המחבת עם הרוטב, נערבב, ונקשט עם עלי בזיליקום טריים!
פשוט יותר להכנה ממה שאתם חושבים! מזמינים אתכם לצפות בסרטון שלנו:
מבצע
כ-12 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה כ-250 גרם
הוספה לסל
-
+