פסטה שעועית שחורה עם עגבניות וזיתים

פסטה שעועית שחורה עם עגבניות וזיתים

המרכיבים:

שום

פלפל חריף

עגבניה

בזיליקום

אורגנו

זיתים שחורים

שמן זית

פסטה שעועית שחורה

אופן ההכנה:

  1. נחתוך מעט שום ופלפל חריף, ונטגן אותם במחבת עם מעט שמן זית.
  2. נחתוך עגבניה ונוסיף אותה למחבת – ברגע שהשום מתחיל להזהיב.
  3. נמשיך בבישול, עד לרגע בו כל הנוזלים של העגבניה נספגים. 
  4. נתבל את הרוטב עם מעט מלח ואורגנו, ונוסיף גם זיתים שחורים.
  5. נכין את הפסטה, על-פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  6. כשהפסטה מוכנה, נוסיף אותה אל המחבת עם הרוטב, נערבב, ונקשט עם עלי בזיליקום טריים!

פשוט יותר להכנה ממה שאתם חושבים! מזמינים אתכם לצפות בסרטון שלנו:

מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 22.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 11.50. יחידת מידה: קילוגרם

כ-12 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 23.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-6 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 9.10.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 7.50. יחידת מידה: מארז

אריזה כ-250 גרם

הוספה לסל
-
+
 7.80 יחידת מידה: מארז

אריזה 150-200 גרם

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך