פסטה שעועית שחורה עם פטריות

פסטה שעועית שחורה עם פטריות

המרכיבים:

פטריות

פלפל חריף

פלפל שחור

שמן זית

גבינת שמנת

חלב צמחי

פסטה שעועית שחורה

אופן ההכנה:

  1. שוטפים וחותכים פטריות טריות, ומוסיפים אותן לסיר עם כף שמן זית.
  2. מבשלים את הפטריות בחום בינוני, עד שהן מצטמצמות.
  3.  מתבלים בפלפל שחור ופלפל חריף, וממשיכים בבישול – עד שהפטריות רכות ומוכנות.
  4. מוסיפים לרוטב: גבינת שמנת ו-50 מ”ל חלב צמחי.
  5. מכינים את הפסטה, על-פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  6. כשהפסטה מוכנה, נוסיף אותה אל המחבת עם הרוטב ונערבב היטב. בתיאבון! 

זה קל יותר להכנה ממה שאתם חושבים! מזמינים אתכם לצפות בסרטון שלנו:

מבצע
המלאי אזל
המחיר המקורי היה: ₪ 15.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 12.90. יחידת מידה: קילוגרם

1 קג

לא במלאי
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 22.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 9.90. יחידת מידה: קילוגרם

כ-12 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 10.90 יחידת מידה: מארז

אריזה כ-250 גרם

הוספה לסל
-
+
המלאי אזל
 12.50 יחידת מידה: מארז

אריזה כ-250 גרם

לא במלאי
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך