פסטה שעועית שחורה עם פטריות
המרכיבים:
פלפל שחור
שמן זית
גבינת שמנת
חלב צמחי
פסטה שעועית שחורה
אופן ההכנה:
- שוטפים וחותכים פטריות טריות, ומוסיפים אותן לסיר עם כף שמן זית.
- מבשלים את הפטריות בחום בינוני, עד שהן מצטמצמות.
- מתבלים בפלפל שחור ופלפל חריף, וממשיכים בבישול – עד שהפטריות רכות ומוכנות.
- מוסיפים לרוטב: גבינת שמנת ו-50 מ”ל חלב צמחי.
- מכינים את הפסטה, על-פי ההוראות שעל גבי האריזה.
- כשהפסטה מוכנה, נוסיף אותה אל המחבת עם הרוטב ונערבב היטב. בתיאבון!
זה קל יותר להכנה ממה שאתם חושבים! מזמינים אתכם לצפות בסרטון שלנו:
מבצע
1 קג
לא במלאימבצע
כ-12 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+