צ’יפס בטטה אפוי בסגנון פרשוק
המרכיבים:
מלח
פלפל שחור
פפריקה
שמן זית
אופן ההכנה:
- באמצעות קולפן, נקלף ונחתוך את הבטטה לפרוסות דקות-דקות! מומלץ להיעזר בסרטון.
- נתבל עם מעט מלח, פלפל שחור ופפריקה.
- נניח את פרוסות הבטטה על תבנית אפייה ונזלף שמן זית מעל.
- נאפה בתנור בטמפרטורה של 180°, למשך 12-10 דקות.
- נוציא מהתנור ונגיש: צ’יפס בטטה חם, טעים ופריך!
צ’יפס בטטה בקלי-קלות, עם סרטון ההכנה שהפקנו בפרשוק:
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+