צ’יפס בטטה אפוי בסגנון פרשוק

צ'יפס בטטה אפוי בסגנון פרשוק

המרכיבים:

בטטה

מלח

פלפל שחור

פפריקה

שמן זית

אופן ההכנה:

  1. באמצעות קולפן, נקלף ונחתוך את הבטטה לפרוסות דקות-דקות! מומלץ להיעזר בסרטון.
  2. נתבל עם מעט מלח, פלפל שחור ופפריקה.
  3. נניח את פרוסות הבטטה על תבנית אפייה ונזלף שמן זית מעל.
  4. נאפה בתנור בטמפרטורה של 180°, למשך 12-10 דקות.
  5. נוציא מהתנור ונגיש: צ’יפס בטטה חם, טעים ופריך!

צ’יפס בטטה בקלי-קלות, עם סרטון ההכנה שהפקנו בפרשוק:

 8.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-5 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 8.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-5 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 18.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-4 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
המלאי אזל
 7.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-6 יחידות ב-1 ק"ג

לא במלאי
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך