קינוח מיוחד לראש השנה: עם תפוח, דבש ורימון!
קינוח מיוחד לראש השנה: עם תפוח, דבש ורימון!
המרכיבים:
דבש
אופן ההכנה:
- חותכים תפוח עץ שלם לפרוסות עבות.
- על גבי פרוסת התפוח, נמרח דבש ונפזר גרגירי רימון.
- נניח על גבי פרוסת התפוח פרוסה נוספת- ונחזור על התהליך עם כל הפרוסות.
ממליצים לעקוב אחר הסרטון, לקינוח שנראה “וואו” במינימום הכנה!
שנה טובה ומתוקה, צוות פרשוק.
שנה טובה ומתוקה, צוות פרשוק.
רגע, אבל איך בעצם חותכים רימון?
איזה כיף ששאלתם! התשובה מחכה לכם במדריך המיוחד שלנו:
- עם סכין חיתוך איכותית, בזהירות ובעדינות, מוזמנים לעקוב אחר הסרטון.
- כשהרימון חתוך, עם הידיים (ממש כמו עם תפוז) נקלף את חלקו הפנימי של הרימון- נפריד את החלק הלבן מהגרגירים.
“שירבו זכויותינו כרימון”, שנה טובה וחג שמח!
הצעת הגשה: תפוח בדבש בהגשה מקסימה ממש
הגשה מיוחדת שהופכת את הקלאסיקה “תפוח בדבש” לקינוח בקטנה מיוחד לראש השנה:
מבצע
כ-2 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג
הוספה לסל
-
+