שיבולת שועל עם תפוחים וקינמון

שיבולת שועל עם תפוחים וקינמון

המרכיבים:

תפוח עץ אדום

שיבולת שועל

זרעי צ’יה

קינמון

חלב שקדים

תמצית וניל

אופן ההכנה:

  1. שוטפים, מקלפים וחותכים תפוח עץ אדום לקוביות קטנות. נחלק את התפוח לשתי קערות.
  2. מוסיפים שיבולת שועל, זרעי צ’יה, קינמון, חלב שקדים ותמצית וניל.
  3. מערבבים היטב, מכל הלב. 
  4. נשאיר את כל מה שהכנו במקרר למשך הלילה.
  5. נקום בבוקר לארוחה טעימה, מזינה ובריאה – לשני אנשים! 

ארוחת הבוקר המנצחת של פרשוק, בסרטון הכנה פשוט:

המלאי אזל
 29.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ--1.6 ק"ג

לא במלאי
 23.90 יחידת מידה: מארז

כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 17.90 יחידת מידה: מארז

כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 17.90 יחידת מידה: מארז

כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך