תפוח אפוי בצורה של ורד – הגשה שכולה וואו
המרכיבים:
אגוזי פקאן
קינמון
דבש
אופן ההכנה:
- חותכים לפרוסות דקות-דקות תפוח אדום ותפוח ירוק! מומלץ להיעזר בסרטון ההכנה שלנו.
- מסדרים את הפרוסות בצלוחית קטנה, שוב- ממש כמו בסרטון ההכנה.
- מוסיפים כפית דבש, קצת פחות מכפית קינמון ומעט אגוזי פקאן חתוכים.
- אופים בטמפרטורה של °160, כרבע שעה בלבד, מוציאים מהתנור (בזהירות!) – ופשוט וואו!
תפוח ורד שאי אפשר לעמוד בפניו! סרטון ההכנה המיוחד שלנו מחכה לכם כאן:
מבצע
כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג
הוספה לסל
-
+