תפוח עץ אפוי עם קקאו וקינמון
המרכיבים:
תפוח עץ ירוק
אבקת קקאו
קינמון
אופן ההכנה:
- חותכים תפוח עץ ירוק, ללא הגלעין, ממש כמו בסרטון!
- מערבבים ביחד קינמון ואבקת קקאו.
- מסדרים את פרוסות התפוח בתבנית אפיה, את התערובת שיצרנו נפזר מעל.
- אופים בחום בינוני-גבוה למשך כעשר דקות עד רבע שעה, ומגישים תפוחים אפויים בטעם נפלא!
טעים וקל! וגם סרטון ההכנה שלנו ממש כאן:
מבצע
כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-5 יחידות ב-1.2 ק"ג
הוספה לסל
-
+