סושי טבעוני עם אבוקדו ומנגו

סושי טבעוני עם אבוקדו ומנגו

המרכיבים:

אבוקדו

מנגו

מלפפון

250 גרם אורז לסושי

אצות נורי לסושי

אופן ההכנה:

  1. שוטפים ומסננים מראש 250 גרם של אורז לסושי. מניחים לאורז להתייבש כשעה.
  2. נוסיף את האורז למחבת קרה, עם 350 מ”ל של מים- ונרתיח את האורז לחום מקסימלי.
  3. לאחר מכן, ננמיך לאש בינונית ונבשל את האורז כרבע שעה. 
  4. נחתוך את אבוקדו, מלפפון ומנגו טעימים של פרשוק, ממש כמו בסרטון.
  5. נניח על מחצלת במבוק ניילון נצמד אצת נורי לסושי, אורז מבושל, מנגו, אבוקדו ומלפפון- ונגלגל! 

פשוט יותר לצפות במתכון:

מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 49.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 18.90. יחידת מידה: קילוגרם

כ-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
 9.50 יחידת מידה: מארז

כ-10 יחידות בשקית של 1.2 ק"ג

הוספה לסל
-
+
מבצע
המלאי אזל
המחיר המקורי היה: ₪ 39.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 29.90. יחידת מידה: קילוגרם

כ-4 יחידות ב-1 ק"ג

לא במלאי
 12.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-7 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך