סושי טבעוני עם אבוקדו ומנגו
המרכיבים:
250 גרם אורז לסושי
אצות נורי לסושי
אופן ההכנה:
- שוטפים ומסננים מראש 250 גרם של אורז לסושי. מניחים לאורז להתייבש כשעה.
- נוסיף את האורז למחבת קרה, עם 350 מ”ל של מים- ונרתיח את האורז לחום מקסימלי.
- לאחר מכן, ננמיך לאש בינונית ונבשל את האורז כרבע שעה.
- נחתוך את אבוקדו, מלפפון ומנגו טעימים של פרשוק, ממש כמו בסרטון.
- נניח על מחצלת במבוק ניילון נצמד אצת נורי לסושי, אורז מבושל, מנגו, אבוקדו ומלפפון- ונגלגל!
פשוט יותר לצפות במתכון:
מבצע
כ-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
לא במלאי