ספגטי עם זוקיני, עגבניות מיובשות, מיץ לימון ופסטו
המרכיבים:
עגבניות מיובשות
רוטב פסטו ביתי
אופן ההכנה:
- מתחילים עם השריית העגבניות המיובשות: 10 דקות עד רבע שעה במים חמים.
- חותכים את הזוקיני ל-4-6 חלקים. לאחר מכן, יוצרים את הספגטי בעזרת קולפן.
- חותכים את העגבניות המיובשות, ממש כמו בסרטון!
- סוחטים עגבניה- עגבניה וחצי.
- סוחטים גם מיץ לימון, שבהחלט יוסיף המון 🙂
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית: אל המחבת נוסיף את הזוקיני, מיץ הלימון ומיץ עגבניות מיובשות!
- מבשלים בעדינות, עד שהזוקיני הופך לרך וכהה יותר.
- מוסיפים רוטב פסטו ביתי, ואם רוצים גם תיבול פיקנטי- והספגטי מוכן, תהנו!
הפקנו עבורכם סרטון מהמם:
מבצע
כ-1 ק"ג מארז
לא במלאימבצע
כ-5 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+