לחם שום אפוי פרשוק סטייל

לחם שום אפוי

המרכיבים:

שום

עגבניה

בזיליקום

טימין

פלפל שחור

לחם שחור

שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מתחילים מהשום: חותכים את חלקו העליון של ראש השום וחושפים את שיני השום.
  2. מזלפים שמן זית, מתבלים בטימין ופלפל שחור- ועוטפים היטב את השום בנייר כסף. 
  3. את ראש השום העטוף מכניסים אל התנור: בטמפרטורה של 180° למשך 30-35 דקות.
  4. לאחר מכן, קולים שתי פרוסות של לחם שחור על מחבת מחומם עם מעט שמן זית.
  5. חותכים עגבניה לפרוסות דקות ויפות. נחתוך גם את עלי הבזיליקום, ממש כמו בסרטון!
  6. נוציא את השום מנייר הכסף כשהוא במרקם המושלם- ונמרח אותו על גבי הפרוסות.
  7. נניח מעל את העגבניה והבזיליקום החתוכים, ויש לנו מעדן מלכים! בתיאבון! 

קל ומהיר, מוזמנים לצפות בסרטון שהפקנו במיוחד עבורכם:

 6.80 יחידת מידה: מארז

אריזה של כ- 150-200 גרם

הוספה לסל
-
+
 22.90 יחידת מידה: קילוגרם

כ-6 יחידות ב-1 ק"ג

הוספה לסל
-
+
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 9.10.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 7.50. יחידת מידה: מארז

אריזה כ-250 גרם

הוספה לסל
-
+
 7.80 יחידת מידה: מארז

אריזה 150-200 גרם

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך