לחם שום אפוי פרשוק סטייל
המרכיבים:
פלפל שחור
לחם שחור
שמן זית
אופן ההכנה:
- מתחילים מהשום: חותכים את חלקו העליון של ראש השום וחושפים את שיני השום.
- מזלפים שמן זית, מתבלים בטימין ופלפל שחור- ועוטפים היטב את השום בנייר כסף.
- את ראש השום העטוף מכניסים אל התנור: בטמפרטורה של 180° למשך 30-35 דקות.
- לאחר מכן, קולים שתי פרוסות של לחם שחור על מחבת מחומם עם מעט שמן זית.
- חותכים עגבניה לפרוסות דקות ויפות. נחתוך גם את עלי הבזיליקום, ממש כמו בסרטון!
- נוציא את השום מנייר הכסף כשהוא במרקם המושלם- ונמרח אותו על גבי הפרוסות.
- נניח מעל את העגבניה והבזיליקום החתוכים, ויש לנו מעדן מלכים! בתיאבון!
קל ומהיר, מוזמנים לצפות בסרטון שהפקנו במיוחד עבורכם:
מבצע
אריזה כ-250 גרם
הוספה לסל
-
+