תירס בחמאה – אפייה ותיבול בסגנון פרשוק!

תירס בחמאה - אפייה ותיבול בסגנון פרשוק

המרכיבים:

תירס

חמאה

פפריקה

צ’ילי גרוס

אופן ההכנה:

  1. מקלפים וחותכים קלחי תירס, ממש כמו בסרטון ההכנה שלנו.
  2. מערבבים בצלוחית קטנה: חמאה, מלח, פפריקה וצ’ילי גרוס.
  3. מורחים את התירס בתערובת הייחודית אותה יצרנו!
  4. אופים הכל בתנור, בטמפרטורה של °180, למשך 25-30 דקות.

“בים, בם, תירס חם!” מוזמנים לצפות בסרטון ההכנה שלנו:

מבצע
המלאי אזל
המחיר המקורי היה: ₪ 120.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 99.00. יחידת מידה: ארגז

8-10 ק"ג. קרטון חקלאי

לא במלאי
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 199.70.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 169.82. יחידת מידה: מארז

על האש המושלם עם פרשוק

הוספה לסל
-
+
מבצע
המלאי אזל
המחיר המקורי היה: ₪ 18.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 13.90. יחידת מידה: מארז

כ-5 יחידות ב-1 ק"ג מארז

לא במלאי
מבצע
המחיר המקורי היה: ₪ 36.90.המחיר הנוכחי הוא: ₪ 18.90. יחידת מידה: מארז

כ-1.4 ק"ג תוצרת

הוספה לסל
-
+
-
המתינו בבקשה
סל הקניות שלך