תירס בחמאה – אפייה ותיבול בסגנון פרשוק!
המרכיבים:
חמאה
פפריקה
צ’ילי גרוס
אופן ההכנה:
- מקלפים וחותכים קלחי תירס, ממש כמו בסרטון ההכנה שלנו.
- מערבבים בצלוחית קטנה: חמאה, מלח, פפריקה וצ’ילי גרוס.
- מורחים את התירס בתערובת הייחודית אותה יצרנו!
- אופים הכל בתנור, בטמפרטורה של °180, למשך 25-30 דקות.
“בים, בם, תירס חם!” מוזמנים לצפות בסרטון ההכנה שלנו:
מבצע
8-10 ק"ג. קרטון חקלאי
לא במלאימבצע
על האש המושלם עם פרשוק
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-5 יחידות ב-1 ק"ג מארז
לא במלאימבצע
כ-1.4 ק"ג תוצרת
הוספה לסל
-
+