פנקייק בננה עם פטל ואוכמניות
המרכיבים:
ביצים
שיבולת שועל
גבינת קוטג’
חלב / חלב צמחי
קינמון
חמאה
אופן ההכנה:
- מכינים את הבלילה! מניחים בבלנדר: שתי ביצים שלמות ועוד שני חלבונים, 80 גרם שיבולת שועל, 60 גרם גבינת קוטג’, 90 מ”ל של חלב או חלב צמחי, מעט קינמון ובננה שלמה.
- מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד ומעט מימי.
- ממיסים מעט חמאה על מחבת או משתמשים במכשיר ייעודי ליצירת הפנקייקים.
- אל תשכחו לקשט את הפנקייק: עם פטל, אוכמניות וסירופ אהוב 🙂
מי לא אוהב פנקייקים? מוזמנים לעקוב אחר הסרטון שהכנו ולהנות מהפנקייק שלנו:
מבצע
מארז 100 גרם
לא במלאימבצע
כ-5 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+