ג’בטה (צ’באטה) מפנקת עם עגבניות שרי וחומוס
המרכיבים:
שמן זית
חומוס
לחם
אופן ההכנה:
- חותכים לחצאים עגבניות שרי אדומות וצהובות. לאחר מכן, נחתוך גם בצלצלי שאלוט.
- מוסיפים את עגבניות השרי והבצלצלים למחבת עם שמן זית.
- נתבל במלח ופלפל ונבשל את הכל עד לקבלת ממרח במרקם רך!
- פורסים את הלחם לפרוסות וקולים אותן על המחבת.
- מורחים חומוס על הפרוסות הקלויות, וכמובן- נמרח גם את הממרח שהכנו.
- נקשט את הג’בטה עם עלי בזיליקום מעל – ויש לנו ארוחה שהיא פשוט מעדן!
קל, פשוט וללא ספק- טעים! יש לנו בשבילכם סרטון הכנה מדהים:
מבצע
כ-1.2 ק"ג מארז
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-1.3 ק"ג למארז
הוספה לסל
-
+