תאנים ממולאות בגבינת שמנת
המרכיבים:
אגוזי מלך
גבינת שמנת
סירופ תות
אופן ההכנה:
- מסדרים את התאנים על מגש, אפשר לחתוך מעט את חלקן התחתון כדי שיעמדו.
- בחלק העליון של כל תאנה, נבצע חיתוך בצורה של איקס ונפתח אותה מעט עם הידיים.
- נמלא את התאנים בגבינת שמנת.
- נחתוך, נפזר ונקשט את התאנים הממולאות עם אגוזי מלך ונענע טרייה.
- לסיום, נשפוך מעט סירופ תות מתקתק!
כמה שאנחנו אוהבים תאנים! מוזמנים לצפות בסרטון ההכנה שהפקנו עבורכם ובשבילכם:
מבצע
כ-1.4 ק"ג תוצרת
לא במלאימבצע
אריזה 150-200 גרם
הוספה לסל
-
+