מרק גספצ’ו קר ומרענן
המרכיבים:
שמן זית
אופן ההכנה:
- שוטפים, מקלפים, חותכים ומכניסים אל הבלנדר: מלפפון, פלפל ירוק, עגבניות, שיני שום, חופן עלי בזיליקום ובצל ירוק – ממש כמו בסרטון ההכנה.
- מערבבים עד למרקם המושלם.
- מגישים בקערה יפה, מוסיפים מעט שמן זית, וכמובן- עלה בזיליקום מעל!
מרק קר זה נהדר – והגספצ’ו של פרשוק קל ופשוט! ככה מכינים:
מבצע
כ-4 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה 1 ק"ג
הוספה לסל
-
+