בננה פינגווין – קינוח בננות קפוא שילדים אוהבים!
המרכיבים:
חמאת בוטנים
שוקולד צ’יפס לבן לעוגות
אופן ההכנה:
- מקלפים וחותכים בננות לחצאים.
- מצפים את חלקה העליון והצדדים של כל בננה בחמאת בוטנים, מומלץ להיעזר בסרטון!
- מתחילים לקשט: העיניים של הפינגווין- שוקולד צ’יפס לבן, המקור והרגליים- חצאי ענבים שחורים.
- מקפיאים, מוציאים ונהנים!
קינוח מרענן בהגשה מושלמת, גם לילדים וגם למבוגרים! מוזמנים לצפות בסרטון ההכנה שהפקנו לכם:
מבצע
8-10 ק"ג. קרטון חקלאי
הוספה לסל
-
+
מבצע
מארז של כ-700 גרם
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-5 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
מארז של כ-900 גרם
הוספה לסל
-
+