משקה אבטיח \ מלון וקוביות קרח
המרכיבים:
שמן זית
פלפל שחור
אבקת מרק פטריות
שמנת לבישול או חלב קוקוס
אופן ההכנה:
- שוטפים, מקלפים, מנקים וחותכים בצלי שאלוט ופטריות טריות.
- בסיר עם מעט שמן זית, נטגן את בצלי השאלוט והפטריות. נתבל עם מעט טימין ופלפל שחור.
- נוסיף לסיר מים, וכ-2 כפות גדולות של אבקת מרק פטריות. אפשר גם לקשט עם עלי טימין.
- נוסיף מעט שמנת לבישול או חלב קוקוס, למרק מוקרם בטעם מושלם. בתאבון!
מוזמנים להכין את המרק שלנו, עקבו אחר הסרטון: