שיבולת שועל עם תפוחים וקינמון
המרכיבים:
שיבולת שועל
זרעי צ’יה
קינמון
חלב שקדים
תמצית וניל
אופן ההכנה:
- שוטפים, מקלפים וחותכים תפוח עץ אדום לקוביות קטנות. נחלק את התפוח לשתי קערות.
- מוסיפים שיבולת שועל, זרעי צ’יה, קינמון, חלב שקדים ותמצית וניל.
- מערבבים היטב, מכל הלב.
- נשאיר את כל מה שהכנו במקרר למשך הלילה.
- נקום בבוקר לארוחה טעימה, מזינה ובריאה – לשני אנשים!
ארוחת הבוקר המנצחת של פרשוק, בסרטון הכנה פשוט: