סלט שום במתכון מיוחד
המרכיבים:
גבינת פטה
פלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה:
- נעטוף את חלקן התחתון של 4 פקעות שום בנייר כסף.
- נאפה את פקעות השום בתנור למשך 35 דקות, בטמפרטורה של 220° מעלות.
- לאחר האפייה, נניח לפקעות השום להתקרר מעט ונסחט אותן.
- נערבב את פקעות השום האפויות עם 35 גרם גבינת פטה לבנה, בצל ירוק טרי, פלפל שחור, מלח ושמן זית.
- הסלט מוכן! מומלץ להגיש אותו עם לחם, פיתה או אפילו פריכיות, בתיאבון!
קל להכנה ובטעם ייחודי, סרטון ההכנה שלנו לסלט שום:
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
אריזה כ-250 גרם
הוספה לסל
-
+