חביתת פיצה – חביתה עם עגבניות בסגנון פרשוק
המרכיבים:
ביצים
גבינת פטה
שמן זית
פלפל שחור
אופן ההכנה:
- שוברים 3 ביצים לתוך קערה ומערבבים.
- מוסיפים לקערה: 50 גרם גבינת פטה, כפית שמן זית ובצל ירוק טרי וחתוך.
- חותכים 4 עגבניות, אדומות, גדולות ויפות – בדיוק כמו בסרטון!
- את החלק הפנימי של כל עגבניה נחתוך לקוביות קטנות ונוסיף לקערה.
- את החלק החיצוני של כל עגבניה נניח במחבת מחומם עם מעט שמן זית, כתבנית.
- נמלא כל “תבנית עגבניה” בתערובת שבקערה.
- נתבל מעט במלח ופלפל שחור, ונטגן משני הצדדים עד להזהבה!
קל ומהיר, עוקבים אחר הסרטון, מכינים ומגישים באהבה:
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+
מבצע
כ-6 יחידות ב-1 ק"ג
הוספה לסל
-
+